Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Roberto Martinez

Locatie:

Barcelona, España

Zonder een radicaal nieuwe baanbrekende technologie zullen bitcoin miners binnenkort stoppen met concurreren, voornamelijk op basis van hardware en apparatuur, zoals het afgelopen decennium het geval was. Mocht bitcoin mining hardware commoditized worden waar de efficiëntiewinst van het ene model miniem verschilt van een nieuwer model, dan zullen miners gedwongen worden om andere gebieden te overwegen waarop ze een concurrentievoordeel kunnen behalen. Deze kunnen vallen onder innovaties op het gebied van energievoorziening, financiële planning of zelfs productdiversificatie.


Hoewel de evolutie van bitcoin-mijnbouwhardware historisch gezien de bron is geweest van grote efficiëntiewinst voor mijnwerkers, is dit in de toekomst misschien niet het geval, vooral omdat technologische innovaties op basis van hardware steeds verder weg worden. De concurrentie voor bitcoin-mijnbeloningen zal de technologische evolutie blijven stimuleren. Het is echter onduidelijk hoe de volgende grote sprong in de mijntechnologie eruit zal zien.


ONZE DOELSTELLING IS HET ONTWIKKELEN EN OCTROOIEN VAN EEN NIEUWE BAANBREKENDE TECHNOLOGIE !!!


Mijnbouwapparatuur is een fundamenteel kenmerk van het succes van het bitcoin-netwerk, omdat deze machines bepalen of het voor mijnwerkers winstgevend is om te doen wat ze doen - dat wil zeggen, het verwerken van de berekeningen die nodig zijn om blokken transacties in de blockchain in te bedden.
€ 0 van € 5.000.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.