Natuur & milieu   

Created by :

Stichting Vrienden van Animal Rebellon

Location:

Netherlands, Netherlands

Steun Animal Rebellion Nederland!

Door middel van vreedzame, creatieve en disruptieve acties proberen we de overheid te dwingen aan te sturen op een transitie naar een plantaardig voedselsysteem. Het enige voedselsysteem dat duurzaam en rechtvaardig is voor mens en dier.


Jouw bijdrage maakt een enorm verschil

Wat wij doen is voor een groot deel afhankelijk van de vrijgevigheid van donoren. Omdat we volledig worden gerund door vrijwilligers (die onvermoeibaar werken), hebben we geen overheadkosten. Dit betekent dat jouw bijdrage direct wordt gebruikt voor het organiseren van nog grotere en effectievere acties.


Alle donaties worden gebruikt om:

  • Onze acties te organiseren en promoten
  • Trainingen te geven en groter te groeien
  • Onze communicatie te ontwikkelen en uit te breiden, online en offline.


Met jouw steun kunnen we als organisatie groeien, de intensiteit en frequentie van onze acties verhogen en alles in onze macht doen, om de klimaat- en ecologische crisis waar we ons in bevinden, te bestrijden.

Elke bijdrage die je kan doen is zeer welkom, je kan een enorm verschil maken door ons te steunen!


Kun je een maandelijkse bijdrage missen? Dan zouden we dit enorm waarderen!


Stichting Vrienden van Animal Rebellion

Het beheer van de gelden wordt uitgevoerd door Stichting Vrienden van Animal Rebellion. Deze stichting legt financiële verantwoording af en zorgt ervoor dat iedere Euro goed besteed wordt.


Wie is Animal Rebellion?

Wij zijn gewone mensen, uit alle hoeken van het land die zich ernstig zorgen maken over de ecologische crisis, en de toekomst van mens en dier. Door middel van vreedzame, creatieve en disruptieve acties proberen we de overheid te dwingen aan te sturen op een transitie naar een plantaardig voedselsysteem. Het enige voedselsysteem dat duurzaam en rechtvaardig is voor mens en dier. Animal Rebellion Nederland is opgericht in november 2019, en in maart 2020 is de stichting Vrienden van Animal Rebellion opgericht.


Waarom we bestaan

Over de hele wereld zien we bosbranden, smeltende ijskappen, uitstervende diersoorten en de ondergang van volledige ecosystemen. We bevinden ons midden in een ongekende crisis en we hebben nog maar een paar jaar om er iets aan te doen. De impact van de vee industrie en de visserij op onze planeet is gigantisch, maar onze overheid weigert dit te erkennen, en het noodzakelijke beleid te voeren om haar burgers te beschermen. In plaats daarvan blijft zij een industrie steunen die onze planeet in gevaar brengt en tegelijkertijd miljoenen onschuldige dieren laat lijden. 


Ons doel is om de overheid te dwingen de waarheid te vertellen over de klimaat- en ecologische crisis, en de rol van de vee industrie en de visserij. We willen dat de overheid over gaat tot actie, en aan gaat sturen op een transitie naar een rechtvaardig en plantaardig voedselsysteem, de enige manier om onze planeet voor toekomstige generaties leefbaar te houden voor mens en dier. Dit doen we door middel van creatieve, vreedzame en soms disruptieve acties. Waarom? De geschiedenis heeft keer op keer bewezen dat burgerlijke ongehoorzaamheid zeer effectief is om radicale systeemverandering te kunnen bewerkstelligen. 


We weten dat de tijden moeilijk zijn. Dank je voor wat je kan geven.

Elke donatie, hoe klein ook, is van vitaal belang en wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Door te doneren help je ons actie te voeren, voor de dieren, voor jou, voor je kinderen, en voor de planeet.

€ 2.879 of € 15.000
19.2% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous a day ago
€5
jozefine 6 days ago
€20
M 6 days ago
€10
Duke 6 days ago
€5
Anonymous a day ago
€5
jozefine 6 days ago
€20
M 6 days ago
€10
Duke 6 days ago
€5