Animal 4 Health

Help ons weer (op) de weg!

Maatschappij

Created by :

Animal 4 Health

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Met de Stichting Animal 4 Health bezoeken wij zorg- en oudereninstellingen met onze hiervoor speciaal geselecteerde dieren, waaronder honden, katten en andere kleine dieren. Mensen in deze instellingen hebben zo ieder hun eigen ervaringen met dieren. De ene persoon houdt (nog steeds) van het aaien van een dier, de ander heeft vroeger zelf een huisdier gehad. De dieren die wij meebrengen tijdens een bezoek, zorgen in ieder geval voor voldoende gespreksstof, brengen mensen weer in contact, halen oude herinneringen naar boven en men geniet zichtbaar van het moment... Dan is ons doel bereikt! 


Om deze bezoeken te kunnen uitvoeren hebben wij een oude Citroen Berlingo. Maar deze auto is helaas op het punt aangekomen dat het onveilig begint te worden om onze dieren (en mensen!) erin te vervoeren. Reparatie is hij niet meer waard... De Stichting heeft helaas niet voldoende geld in kas om een andere auto te kopen en daarom doen wij via deze crowdfundingsactie een beroep op u! Wij hopen van harte dat u ons weer de weg op wilt helpen!! 

Wilt u meer informatie over de stichting; kijk dan op www.animal4health.nl of op facebook: www.facebook.com/StichtingAnimal4Health/