Andrea van Meurs

Andrea van Meurs

Maatschappij

Created by :

Run for Human Rights Watch

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 671 of € 2.000
33.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op naar een grote, sportieve uitdaging: op 5 november 2017 sta ik aan de start van de New York marathon. Al vele kilometers in de benen verder, ben ik op weg naar een sportieve wens: namelijk 42.195 meter aan een stuk rennen. Iets wat mijn vader op z’n dooie gemakje doet en ik heb hem nog nooit kunnen bijhouden. Dit jaar ga ik me 4 uur lang in het zweet werken en dat voor een goed doel. Daarvoor ren ik samen met 39 andere runners om de aandacht te vestigen op Human Rights Watch.

Human Rights Watch is een organisatie die zich inzet voor de aanpak van mensenrechtenschendingen. Dit jaar rennen we specifiekere doel: Run for Our Planet. De aandacht gaat hierbij naar de effecten van klimaatverandering op mensenrechten. In Nederland staan we hier niet iedere dag bij stil, maar onderzoek naar en aandacht voor klimaatverandering en giftige vervuiling is hard nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderarbeid in de goudinstrustrie en mensenrechtenschendingen in de mijnindustrie.

Ik hoop dat jij mij wil steunen om die finish na 42.195 meter door New York te halen! Elke sponsorgeld gaat voor de volledige 100% naar HRW. Dus elke euro die je dit jaar kan missen en je aan een goed doel wil schenken: steun dan mij en zo ons team met Run for Our Planet!

Veel dank!