Voedsel   

Aangemaakt door :

Stichting 168Million

Locatie:

Uganda, Uganda

Het bevorderen, verbeteren en stimuleren van het welzijn de leefbaarheid en de gezondheid van personen in derdewereldlanden.

Het bevorderen, verbeteren en stimuleren van het welzijn de leefbaarheid en de gezondheid van kinderen in derdewereldlanden. Het aan kinderen in derde wereldlanden weggeven van voetballen en het organiseren van voetbal evenementen voor kinderen in derde wereldlanden. Het ophalen van donaties voor het bouwen en repareren van bestaande waterpompen, en het doneren van fietsen die worden gebouwd om het transporteren van water te faciliteren, het sponsoren van schoolgelden en educatie middelen voor kinderen zodat ze naar school kunnen gaan, en het voorzien van scholen en kinderweeshuizen van benodigdheden om het leven van de kinderen te bevorderen. Het bouwen van huisjes om mensen in de aller armste gebieden te voorzien van onderdak. Het weggeven van dieren om zo mensen een begin te geven om hun eigen eten te produceren. Het weggeven van gezondheidsartikelen aan zieke kinderen of kinderen die in gevaarlijke gebieden wonen. Het aanbieden van donatie opties via de stichting donatieshop, om zo mensen een keuze te geven waarvoor zij hun geld willen doneren.


   

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.