Amerika phoenix

Amerika phoenix

Maatschappij

Created by :

CMW Studio

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

CMW Studio

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

● Over onzelf:

Hallo allemaal, Wij zijn Megan en Wesley. We komen uit Maastricht en Oss en dansen bij dansschool CMW Studio in Eindhoven. Iedere week reizen we 4x op en neer naar Eindhoven om te trainen bij CMW. We dansen in 2 CMW teams: The JuniorZz (max. 8 dansers) en megacrew The CMW Family (Max 40 dansers.) waar we veel uren per week mee trainen. We zijn gekwalificeerd voor het WK HipHop in Amerika (Phoenix) om Nederland te vertegenwoordigen. Hiervoor moeten wij een sponsoractie bedenken om al het geld bij elkaar te krijgen, maar dat kunnen wij niet alleen! Daarom vragen wij uw hulp om onze droom werkelijkheid te maken! Ons doel is om minimaal €7.500,00 euro op te halen voor de dansvereniging om de kosten om zowel voor ons als de dansers zo goedkoop mogelijk te houden. Helaas wordt het vanuit de organisatie niet vergoed en moeten wij de gehele reis zelf bekostigen, vandaag dat hiermee en ieders hulp vragen.

● CMW Studio:

CMW Studio is een dansvereniging gevestigd in Eindhoven en draait nu haar 4e seizoen in de danswereld. In afgelopen seizoenen heeft The CMW Family onwijs veel prijzen weten te bemachtigen. Niet alleen nationale titels, maar ook Internationale titels waaronder meerdere malen Nederlands Kampioen/Europees Kampioen maar ook meerdere malen Wereldkampioen. Al deze titels kan The CMW Family op het lijstje erbij zetten met bereikte doelen. Ook wonnen de dansers en teams van The CMW Family afgelopen seizoen grote nationale wedstrijden als HipHop Kingz, Break a Leg en waren ze 3e bij World of Dance Europe.

● Teams:

CMW Studio heeft 5 teams in de dansschool:

The KingZz Jr. (Junior Division)

 The SlayerZz (Varsity Division)

 The Fire (Varsity Division)

 The JuniorZz (Adult Division)

 The CMW Family (Mega Crew Division)

 3 van de 5 teams hebben zich gekwalificeerd voor het WK in Phoenix.

● Carlton:

Carlton Marks-Walden is de Coach en Choreograaf van alle dansgroepen CMW Studio en is 23 jaar oud. Hij is choreograaf van verschillende videoclips zoals van NL Top 40 artiesten: Bollebof, FMG en van verschillende clips van zijn eigen studio. Hij heeft meerdere malen meegedaan aan RTL 4 tv-programma`s: Everybody Dance Now en Holland’s Got Talent. Carlton is niet alleen 2-Voudig Europees kampioen en Wereldkampioen, maar hij is ook lid van Chapkis Dance Family uit Amerika waar hij vorige zomer heeft mogen deelnemen aan World Of Dance Finals in Los Angeles en Hip Hop International USA waar zij goud wonnen, en zich kwalificeerde voor het Wereldkampioenschap in Las Vegas 2016. Hier behaalde zij de 10e plaats in de halve Finale van de 50 teams. Carlton is een top choreograaf Wereldniveau en is enorm bekend in de danswereld.

 

● HHI:

Op 5 maart heeft de The CMW Family deelgenomen aan Hip Hop International Netherlands om zich te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap in Phoenix, Arizona. Ook wel de Olympische spelen van dans genoemd. Hier nemen de beste van de beste dansgroepen deel aan het kampioenschap van de hele wereld om te strijden voor de Gouden, Silver en Bronzen plaatsen. Bekende Internationale artiesten zoals: Usher, Justin Bieber, Missy Elliott, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Ne-Yo, Omarion enzov. komen kijken en te genieten maar ook om zelfs eventuele dansers uit te kiezen voor de wereld. Kortom dit is het evenement om NIET te missen. 


Boven de 50 euro ontvangt u T-shirt van CMW en een persoonlijke videoboodschap.