Alzheimerrally

Alzheimerrally

Maatschappij

Created by :

Alzheimerrally

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Alzheimerrally 2017
€ 551 of € 500
110.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op 21 april 2017 doen wij (Ho Yan, Jos, Nick & Eric) voor het eerst mee aan de Alzheimer rally. Dit is een rally evenement met oldtimers en cabrio's, waarbij we geld inzamelen voor Alzheimer Nederland.

Alzheimer Nederland is er voor u. We werken aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Daarom bieden we informatie en advies, komen we op voor betere zorg en investeren we in wetenschappelijk onderzoek.

   Onderzoek

    Alzheimer Nederland maakt onderzoek naar dementie mogelijk. Wij doen dit onder andere door onderzoek te financieren. Ook werken we samen met onderzoekers, bedrijven en particulieren. Zo zetten we samen met wetenschappers Alzheimer Centra op, waar onderzoek, behandeling en begeleiding samenkomen.

    Ondersteuning bij dementie

   Als u met dementie te maken krijgt, zelf of bij een dierbare, zijn wij er voor u. Bij onze Alzheimer Telefoon vindt u een luisterend oor en antwoord op uw vragen. Op Dementie.nl kunnen mantelzorgers terecht voor informatie, tips en om ervaringen te  delen. We organiseren laagdrempelige activiteiten. Landelijk, bij u in de buurt en speciaal voor jonge mensen met dementie. Een voorbeeld hiervan zijn onze Alzheimer Cafés en Theehuizen. Hier komt u in contact met lotgenoten en krijgt u informatie en advies.


Sponseren is zo gedaan! Klik gewoon op Doneer nu naast deze tekst. De rest wijst zich vanzelf.

Namens ons bedank ik je alvast hartelijk voor je bijdrage. En onthoud: een paar euro maakt al een wereld van verschil!