Alpe D’HuZes tbv de strijd tegen kanker

Alpe D’HuZes tbv de strijd tegen kanker

Maatschappij

Created by :

Alpe D’HuZes tbv de strijd tegen kanker

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 2.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Geachte lezer,

Alpe d’HuZes, iedereen heeft er vast wel eens van gehoord. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Allereerst wil ik duidelijk maken dat niet ik, maar mijn vader (60) dit avontuur heel graag aan wil gaan. Onlangs heeft hij gehoord dat een aantal goede vrienden en kennissen te maken hebben met de zeer vervelende ziektekanker. Hij is hier diep door geraakt. Om tegen deze ziekte te vechten wil hij graag iets terug doen. Hij is al sinds jaar en dag een enorme wielerfan en fietst zelf ook erg graag.Vandaar dat hij bij dit idee kwam.

Echter is het lastig om het minimale vereiste startgeld van 2500 euro bij elkaar te krijgen. Hij heeft zichzelf inmiddels ingeschreven en hoopt genoeg te kunnen inzamelen. Ik zou het eeuwig zonde vinden dat hij dit avontuur niet kan volbrengen vanwege het gebrek aan startgeld.

Volgende maand wordt mijn vader 60 jaar. Als ultiem cadeau wil ik hem dan een mooi bedrag schenken, waardoor hij zijn droom in vervulling kan laten gaan. Helaas kan ik zelf dit niet financieren en hierbij vraag ik jullie hulp. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een donatie te doen om de droom van mijn vader door te laten gaan, en de strijd tegen kanker aan te gaan?

Bij voorbaat heel erg bedankt.

‘Opgeven is geen optie’