Agnes Holvast

Yurt voor Carola!

Kunst & cultuur

Created by :

Agnes Holvast

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Carola Esparza komt nu al gedurende vele jaren elke zomer naar Nederland waar ze voor ontelbaar veel mensen wat betekent heeft en nog steeds betekent met haar wijsheid, deemoed, gebed, healing en grote liefdevolle hart!

Toen de yurt van Chantal Zwetsloot te koop kwam te staan, dacht ik meteen aan Carola! Ik dacht: wat zal het heerlijk zijn om haar een eigen plekje te geven in Nederland! Een eigen hobbithuisje! En dit als community aan haar te geven.

In eerste instantie was het de bedoeling om het een verassing te houden, maar ja, als je het gaat delen op facebook om geld in te zamelen, dan kan het natuurlijk niet lang verborgen blijven! 

Nu heb ik net uitgebreid met Carola gesproken, en nu bleek dat ze met google translator had begrepen dat de yurt voor haar zou zijn om mee naar Chili te nemen. Ze was overgelukkig met dit plan. Nu heb ik besloten om mijn hele originele plan te laten varen, en er voor te gaan dat we het geld bij elkaar krijgen om de yurt aan haar cadeau te doen om mee naar Chili te nemen.

Het was zelfs zo dat ze dit gedroomd had. Ze zag de yurt te koop staan, en droomde ervan om die bij haar te zetten en daar jaarlijks retraites te kunnen geven en een slaapplaats voor wie haar zou bezoeken. Nu ze ouder wordt, zou ze het geweldig vinden als meer mensen naar haar zouden komen.

Dus stel je voor dat je naar haar gaat in Chili en dat je in de yurt mag slapen waar je zelf aan meetaalt hebt! En voel toch eens hoe heerlijk dat we allemaal een beetje meegaan met de yurt naar Chili omdat we onze liefde en energie erin gestoken hebben!

Mocht je al betaald hebben, maar ben je het niet eens met deze nieuwe invulling, dan hoor ik graag van je.

Sorry voor de verwarring. Ik had het simpelweg niet eerder duidelijk.