Advisium Zuidoost Nederland voor Fonds Gehandicaptenzorg

Wij zijn Advisium Zuidoost Nederland ('s Heeren Loo), gedragswetenschappers en (para)medische diensten. Dagelijks zetten wij ons in om een bijdrage te leveren aan een 'goed leven' voor mensen met een beperking.

Sport

Created by :

Advisium Zuid - ‘s Heeren Loo

Location:

Druten, Nederland

Connected to:

Zorg Marathon 2018
€ 332 of € 1.500
22.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Sporten is belangrijk voor iedereen, ook voor mensen met een beperking.

Wij als Advisium ('s Heeren Loo) Zuidoost Nederland onderschrijven dit. Dagelijks zetten wij ons in om een bijdrage te leveren aan een 'goed leven' voor mensen met een beperking.


Graag doen wij nog iets extra's en daarom zullen wij (gedragswetenschappers en (para)medische diensten) vrijdag 21 september mee lopen met de Zorgmarathon!

Dit is een estafetteloop voor medewerkers uit de zorg. We doen dit in eerste instantie om aandacht te vragen voor het Fonds Gehandicaptensport (FGS), maar daarnaast ook om met elkaar een mooie sportieve dag te beleven.

FGS zet zich in om sport voor iedereen met een beperking structureel en dicht bij huis mogelijk te maken. Wij leveren hier graag een bijdrage aan.

Help jij ons mee?!


Wij zullen deze dag als team samen een marathon rennen en jij kan ons sponsoren middels een financiële bijdrage die naar Fonds Gehandicaptensport zal gaan.

Maak sporten samen met ons mogelijk voor iedereen!


Gedragswetenschappers en (para)medische diensten Advisium Zuidoost Nederland