Actiegroep Binnenstad030

Balans tussen werken, wonen, winkelen en uitgaan in de Utrechtse binnenstad!

Maatschappij

Created by :

Actiegroep Binnenstad030

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De Actiegroep Binnenstad030 is in het leven geroepen om gezamenlijk een stem te hebben tegen de gemeente. Zoals de naam van de groep al zegt, betreft het bewoners en ondernemers van de historische binnenstad van Utrecht (het deel binnen de singels dus). 

We zijn erg geschrokken van alle veranderingen die de laatste jaren al zijn doorgevoerd in het centrum, het nieuwe horecakader was de druppel die de emmer deed overlopen. 
Nu zeggen we NEE tegen de gemeente. NEE tegen het nieuwe horecakader, NEE tegen uitbreiding van de horeca in de mooie stille gebieden, NEE tegen uitbreiding van toerisme wanneer dat overlast met zich mee gaat brengen en voor NEE wanneer er geen gedegen onderzoek word gepleegd. Voor deze onderwerpen komen leden van de actiegroep bijeen en doen onderzoek, zodat feiten boven tafel komen en we de gemeente op de plaats kunnen houden. Het eerste succes is er, voorlopig gaat het horecakader in het centrum niet door, maar we moeten verder. Steunt u ons met uw wijsheid en een donatie, dan kunnen wij op locatie blijven vergaderen, flyeren en eventueel hulp van derden inschakelen.

Wij danken u vast!
Bezoek de website: binnenstad030.nl