Aanschaf en laten rijden 'Busje met Mogelijkheden'

Aanschaf en laten rijden 'Busje met Mogelijkheden'

Maatschappij

Created by :

Stichting 'Busje Met Mogelijkheden'

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Zeven jaar geleden zijn wij begonnen om mensen met mogelijkheden een kans te bieden. Inmiddels is het uitgegroeid tot iets heel bijzonders.

Met de dagbesteding en de losse ambulante begeleiding helpen wij nu veel mensen. En, als team blijven wij ons hiervoor inzetten: het is niet, kan het wel? Maar hoe maken we het wel mogelijk!

De afgelopen tijd doen zich bijzondere dingen voor en dat is ook waarom wij nu jouw hulp vragen! Er is geen vervoer meer mogelijk voor mensen die naar de GGZ moeten, het is vaak een kastje naar de muur verhaal.

Onlangs zijn wij ruim zes uur bezig geweest om een van onze bijzondere mensen op de plaats te krijgen waar hij moest zijn. En hoewel het vaak lastig is, hebben wij uiteindelijk weer met een personenauto iemand weggebracht. Hier gaat dus iets niet goed.

Naast het bijzondere werk van dagbesteding en ambulante begeleiding, worden wij ook vaak gebeld om mee te helpen om mensen van straat te halen.

Dit bijzondere liefdevolle werk willen wij graag voortzetten, maar dat kan niet met een personenauto. Hiervoor hebben wij een rolstoelbusje nodig! Die mogelijkheid is er nu, maar het ontbreekt ons nu nog aan voldoende financiële middelen om het busje aan te schaffen en te onderhouden.

Dit busje gaat levens veranderend zijn voor degene tussen wal en schip vallen.

- Er is geen speciaal vervoer meer om iemand naar de GGZ te krijgen. Dat is nog geen reden voor ons om iemand doelloos over straat te laten gaan.

- Iemand die onder een brug ligt te slapen en ergens heen gebracht kan worden waar hij een kans heeft, maar er is geen vervoer. Ook dat is nog geen reden voor ons om iemand dan maar te laten liggen.

- Iemand die graag bij ons in dagbesteding wil komen en er is echter geen geld voor het vervoer, dat is geen reden voor ons dat iemand niet welkom is.

Het is niet, kan het wel? Maar hoe zorgen we ervoor dat het mogelijk wordt!

Daarom doen wij uit de grond van ons hart een oproep en vragen wij jou om een bijdrage voor: het busje dat levens veranderd!

De stichting ‘Busje met mogelijkheden’ zet het busje in voor iedereen die tussen wal en schip dreigt te raken of van het kastje naar de muur wordt gestuurd en daardoor niet (op tijd) op de plaats van bestemming kan komen!

Daarnaast maken wij het ook mogelijk dat anderen, die plotseling in nood zitten en een (rolstoel)busje nodig hebben, gebruik kunnen gaan maken van het busje.

Het is niet voor niets een ‘Busje Met Mogelijkheden’.

Help ons, laat het busje rijden en doneer een bijdrage voor het ‘Busje Met Mogelijkheden’.