Aalst – De Rietschoof Team 2

Sinds 1989 organiseert de plaatselijke Dabarcommissie op ‘De Rietschoof’ evangelisatie- en recreatie-activiteiten. Op deze camping is in het hoogseizoen gedurende drie weken teams van zes personen actief om daar – naast het organiseren van recreatieve activiteiten – het Evangelie van Jezus Christus uit te dragen.

Geloof

Created by :

IZB

Location:

Aalst, Nederland

Connected to:

Dabar-werk 2019

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

“De Rietschoof’ ligt in de Bommelerwaard aan de rivier de Maas. De camping heeft een eigen zandstrand, een jachthaven en een zwembad. Behalve een groot trekkersveld zijn er nog ongeveer 400 vaste staanplaatsen. In het hoogseizoen zijn zo’n 1000 campinggasten geen uitzondering.


Sinds 1989 organiseert de plaatselijke Dabarcommissie op ‘De Rietschoof’ evangelisatie- en recreatie-activiteiten. Op deze camping is in het hoogseizoen gedurende drie weken teams van zes personen actief om daar – naast het organiseren van recreatieve activiteiten – het Evangelie van Jezus Christus uit te dragen. Op zondagmorgen wordt een campingdienst georganiseerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het kinder-, tiener- en jongerenwerk. Daarnaast zijn er allerlei sportieve en recreatieve activiteiten voor alle leeftijden. Op camping ‘De Rietschoof’ is het spuitvoetbal elke jaar weer een hoogtepunt!


Zowel bij de campinggasten als de campingeigenaar is het Dabarwerk op de camping in de loop van de jaren een begrip geworden.

De plaatselijke Dabarcommissie bestaat uit zes personen. Er zijn goede contacten met diverse kerken in de regio die het Dabarwerk van harte ondersteunen; financieel en door gebed.