Educatie   

Created by :

Ashraf Zedane

Location:

Apeldoorn, Netherlands

Een vluchteling wil onderwijs volgen om andere vluchtelingen wereldwijd te helpen

De Syrische crisis heeft miljoenen mensen zonder thuis, middelen of hoop achtergelaten. Ik heb twee jaar samengewerkt met de Verenigde Naties in Syrië (met het UN Refugee Agency UNHCR) en een aantal jaren met andere NGO's, in een poging het lijden van de getroffen mensen te verlichten en hen te helpen omgaan met hun nieuwe situatie.

Ironisch genoeg moest ik daarna uit Syrië vluchten en een vluchteling worden, maar ik zag dit als een kans om de getroffen mensen vanuit deze tijd weer te helpen. Sinds het moment dat ik Syrië verliet, droom ik er alweer van om weer bij UNHCR te komen en zo een weerzin in het leven van mensen op te heffen en hun weerzin te verhogen. Dat zou echter niet mogelijk zijn zonder de vaardigheden die ik van plan ben te krijgen om me in te schrijven voor een Masterprogramma voor informatiebeheer. Deze specialiteit is erg belangrijk, vooral op humanitair gebied, waar fondsen, middelen en aandacht worden geleid door de statistieken, infographics en kaarten die zijn gemaakt door informatiemanagers.

Ik verzamel fondsen voor de intentie om me in te schrijven voor het informatiebeheerprogramma in de hoop dat mijn gebrek aan fondsen me nooit zal beroven van het bereiken van mijn droom.


Ik ben een Syrische vluchteling die met de VN in Syrië werkte en de getroffen mensen daar hielp en uiteindelijk uit Syrië moest vluchten en vluchteling werd. Mijn droom is om opnieuw lid te worden van het VN-vluchtelingenbureau UNHCR en andere vluchtelingen wereldwijd te helpen, maar dat is alleen mogelijk door de vaardigheden die ik zou opdoen met het Informatie Management-programma
€ 25 of € 5.000
0.5% funded
745 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Ashraf 2 years ago
€25
Ashraf 2 years ago
€25