Maatschappij   

Aangemaakt door :

Vereniging ons recht

Locatie:

Netherlands, Netherlands

De Vereniging ‘Ons Recht’ is een verbond van en voor alle mensen in Nederland die strijden voor hun eigen en uw vrijheid en rechten.

Rechten die ons allen worden afgenomen.

We hebben geen winstoogmerk en laten ons niet leiden door politieke en commerciële belangen.

Mensen en kinderen hebben het voor het zeggen en wij dienen slechts 1 belang; dat van iedereen! Je familie, je kinderen, je vrienden en kennissen. Want het recht op vrijheid is van ons allemaal, geen enkele uitzondering. De wet is daar duidelijk over!

Via al onze kanalen informeren we mensen zodat zij betere keuzes kunnen maken. We geven advies en verlenen diensten om het makkelijker te maken wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. We geven lezingen en cursussen opdat mensen zelfstandig hun zaken kunnen regelen.

Samen gaan we ook de juridische strijd tegen het onrecht aan op onderwerpen die door jullie zelf bepaald worden. In vereniging want alleen samen staan we sterk!


Onze belangrijkste waarden zijn:

Onafhankelijk

Betrouwbaar

Betrokken

Open


Help ons het recht in Nederland weer recht te zetten. Steun ons met uw gift om ieders toekomst in vrijheid zeker te stellen.

Ook uw inzet en medewerking als vrijwilliger is welkom!€ 161

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.