Anders   

Aangemaakt door :

Klimaatmars 2021

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

Klimaatmars 6 november 2021: op straat voor een leefbaar klimaat

In 2019 hebben we met 40.000 mensen de klimaatmars gelopen in Amsterdam. In maart 2021 hebben meer dan 40.000 mensen online en offline meegedaan met het klimaatalarm. Dit najaar laten we weer van ons horen. Over de hele wereld gaan mensen op 6 november de straat op voor klimaatrechtvaardigheid. Ook in Nederland. De klimaatcrisis is NU en wij willen dat het kabinet in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst.

 

Elke donatie, hoe klein ook, is van vitaal belang

We willen op 6 november zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen in Amsterdam. Om dit voor elkaar te krijgen en om de beleving voor iedereen fijn en toegankelijk te maken is geld nodig. Steun je dit initiatief en kun jij een klein bedrag missen? Dank voor wat je geven kan, het wordt door ons zeer op prijs gesteld.

 

De Klimaatcrisis Coalitie

De klimaatmars is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie. Dit is een samenwerking van: Oxfam Novib, Fridays For Future, Greenpeace, Extinction Rebellion, FNV, Fossielvrij NL, Milieudefensie, Grootouders voor het Klimaat en Code Rood.

 

De Klimaatcrisis Coalitie heeft gezamenlijk drie doelen geformuleerd; 

1. VHet aanstaande regeerakkoord beïnvloeden  

2. Draagvlak creëren  

3. Beweging bouwen 

 

De Klimaatcrisis Coalitie richt zich op belangrijke politieke momenten in de strijd voor het klimaat. Nu gaat onze focus naar het internationale demonstratiemoment op 6 november, tijdens de VN Klimaattop in Glasgow (COP26), waarop er wereldwijd mensen de straat op gaan voor klimaatrechtvaardigheid.

 

ANBI-status

Donaties worden ontvangen door De Klimaatcrisis Coalitie. De donaties vallen onder de ANBI-status en zijn derhalve aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

 

Meer informatie over het Klimaatalarm en de Klimaatcrisis Coalitie 

https://klimaatmars2021.nl/


€ 18.281
19 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.