Maatschappij   

Created by :

IKEK

Location:

Breda, Nederland

Lieve gasten, helpen jullie mee?


Tot eind december gaan we geld inzamelen voor Voedselbank Breda. 


Het is voor ons allemaal een tijd waarin er veel onzekerheid heerst. Blijven onze ouders en grootouders wel gezond? En de kids, krijgen die voorlopig nog les op school? Hoe gaat kerst er nu uitzien? En zo zijn er tal van zaken waar je je wellicht druk om maakt.


Bij de meesten van ons is het nog mogelijk om in de basisbehoeftes te blijven voorzien: het is wennen en wikken en wegen, maar het lukt. Maar in Nederland zijn er ook een miljoen mensen waarbij dat niét lukt. Die geen steun of hulp krijgen of door de crisis hun baan verliezen. Laten we naar hen omkijken en ervoor zorgen dat ook zij 2021 gezond in kunnen gaan.


We vragen iedereen aan ons loket of ze één euro extra zouden willen betalen voor dit goede doel. Ook online is het mogelijk om te doneren.


Van het ingezamelde geld gaan we de deelnemers van de voedselbank blij maken. We gaan gezonde inkopen doen, zoals verse groenten, vleesvervangers en lokale producten. Helemaal IKEK!


Help je mee? Doneer je euro (of méér natuurlijk!) aan ons loket, aan de deur wanneer we komen bezorgen, of via deze online doneeroptie.


Ben jij lokale leverancier en wil je meehelpen? Neem dan contact met ons op.


€ 110

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.