Maatschappij   

Aangemaakt door :

Elmer Stolk

Locatie:

Amersfoort, Nederland

Hallo, Ik ben Elmer Stolk geboren te Hilversum op 12 juni 1977. 

Ik heb een autisme-verwante contactstoornis. Hierdoor woon ik in de zorginstelling van Abrona, sinds 6 maart 1999 en later op De Hof in Amersfoort. 

Ik heb verschillende cursussen autisme psycho-educatie gevolgd, die ik op 4 juli 2018 heb afgerond. Hiermee ben ik een ervaren expert op het gebied van autismespectrumstoornis. 

Mijn hobby's zijn naar muziek luisteren en de computer gebruiken voor alles wat met technologie te maken heeft. Ik ben autodidact en loop niet weg voor complexe zaken in de techniek en software die ik met succes voltooid. 

Ik heb jaren gewerkt bij Diftar in Utrecht en heb daar soldeer- en montagewerkzaamheden verricht. 

Mijn contractperiode is afgelopen vanwege reorganisatie en verhuizing van het bedrijf. 

Daarna ben ik jaren gaan werken bij de kaasmakerij van Abrona, dit als dagbesteding. 

Ik heb al jaren last van mijn schildklier en op 24 oktober 2016 ben ik behandeld met Jodium-131 ​​in het Meander Ziekenhuis in Amersfoort tot op heden heb ik er nog steeds last van omdat ik erg moe ben. 

Dit in het kort. 

In 2020 heb ik een website gebouwd voor mijn moeder die al 43 jaar kunstschilderes is (zie) elisabethm.nl, zodat je haar kunstschildercollectie kunt zien. 

We zijn momenteel de website aan het afronden. 

Ik heb ook mijn eigen website gebouwd. 

Omdat mijn hobby's heel divers zijn, van muziek kopen via de Music Store, App Store en Games Store tot computerspelletjes en kennis apps om mijn kennis in de digitale wereld uit te breiden. 

Moet ik financieel leven van een WIA / Wajong-uitkering, waarbij een groot deel van de uitkering gaat naar de eigen bijdrage aan het CAK van vele honderden euro's per maand. 

Omdat ik aan het sparen ben voor een nieuwe Apple-computer, wil je dan mee sparen? 

Doneer dan een bedrag voor mij, zodat ik op tijd een nieuwe Apple computer kan kopen. 

Heel erg bedankt voor je bijdragen, 


Met vriendelijke groet,

Elmer Stolk.

€ 20 van € 800
2.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.