Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Stichting cripple x entertainment

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Beste lezers leuk dat jullie kijken naar mijn crowdfundingactie.

Ik ben Ricardo 46 jaar sinds mijn geboorte lichamelijk gehandicapt en ondanks mijn beperking laat ik mij niet beperken door mijn eigen beperking en Schaik positief in het leven.


Muziek is mijn passie Ik ben ook een DJ onder de naam DJ cripple x.

Ik heb jarenlang op kleine schaal feestjes georganiseerd voor mensen met een beperking onder de naam disco zonder drempels.


Ik ben dit namelijk begonnen omdat ik het belangrijk vind dat mensen met een beperking in welke vorm dan ook kunnen mee participeren in de samenleving en dat hoort ook bij het uitgaansleven.


van het uitgaan is immers voor iedereen.


na een aantal jaren het in het klein gedaan te hebben ben ik het ga doen in een poppodium in Purmerend genaamd poppodium P3. Dit met grote succes er dus heb ik mijn volgende doel gesteld. En heb ik contact gezocht met AFAS live naveel gesprekken tussen mij en de gemeente en AFAS live heb ik een datum gepland op 12 september aanstaande. Zie de bijgeleverde poster en als jullie mijn naam intoetsen DJ cripple x in Google dan komen jullie nog veel meer te weten Ik hoop oprecht via deze weg donateurs te vinden die mijn stichting zouden willen ondersteunen. Mijn stichting beschikt ook over een anbi-status Ik denk dat het belangrijk is om te melden.


De opbrengst wordt gebruikt voor de verdere aankleding van het evenement en er wordt ook een aanpassing gedaan aan het evenement zodat mensen die doven en slechthorenden zijn ook kunnen deelnemen er komt een speciale vloer te liggen die trilt op de maat van de muziek. Daarnaast wordt er rekening gehouden met mensen die last hebben van epilepsie zo gebruiken we geen laserlichten en of stroboscoop maar passen we de verlichting daarop aan zodat ook zij veilig kunnen deelnemen iets wat in het reguliere uitgaansleven eigenlijk geen rekening mee gehouden wordt. Daarnaast is het voor deze doelgroep ook heel erg bijzonder want het zijn vaak mensen die in een instelling wonen die niet zo makkelijk uit kunnen en die op deze manier toch in contact komen met andere mensen en ook die bijzondere ervaring kunnen beleven.


daarnaast maak ik gebruik van een app de disco zonder drempels app te downloaden voor Android en iPhone en is er ook een website disco zonder drempels.nl


Ik vind het belangrijk dat donateurs bedrijven en particulieren ook gezien worden wanneer ze een bijdrage leveren en krijgen dan ook een prominente plek op de website en in de app en zullen benoemd worden in alle socials. Tevens wil ik iedereen die bij draagt ook een vrij ticket geven om aanwezig te zijn bij dit fantastische bijzondere evenement zo dat je mijn eigen oog kunt ervaren buien aan het bijgedragen


Ik hoop jullie geïnteresseerd hebben en ja fantastisch vinden als ik door jullie gesteund mag en kan worden met vriendelijke groeten Ricardo DJ cripple x van stichting cripple x entertainment

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.