Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Robert Wallis

Locatie:

Hammarstrand, Schweden

Bedankt voor je interesse in mijn oproep voor donaties.


Midden juni kreeg ik plotseling hevige pijn in de linkerborst (mogelijk een ontsteking van het myocard). Van een normale dagelijkse routine was aanvankelijk geen sprake. Ik ben meteen begonnen met het nemen van een vitamine D3 + K2 supplement en verrijkte mijn thee met geperste dennennaalden en citroen (vitamine C). Na bijna een week verdwenen de symptomen. Zo ver dat ik bijna weer helemaal in orde was. Maar pas op 14 augustus was ik weer helemaal symptoomvrij. Op 28 augustus, precies twee weken later, kreeg ik hevige hoofdpijn in mijn voorhoofd, vergezeld van vermoeidheid en slechte concentratie. De volgende dag voelde ik me beter, maar de hoofdpijn bleef twee weken in een zwakkere vorm. Vanaf 12 september was de hoofdpijn weg; maar ik merkte dat er iets mis was met mijn bloed. Mijn bloedvaten hebben een prikkend gevoel, 's nachts kan ik bijna niet slapen van het vreemde gevoel in mijn benen. Vingergewrichten en andere gewrichten voelen vreemd aan. Ik denk bij mezelf: het moet reuma zijn.


Tot nu toe heb ik behoorlijk wat geïnvesteerd in voedingssupplementen:


  1. Ik heb 402 SEK (ongeveer 40,20 EUR) uitgegeven in een apotheek voor een preparaat gemaakt van calcium, vitamine D3 en K2, voor omega-3-tabletten en hoofdpijntabletten (die ik maar één keer heb gebruikt).
  2. Ik heb 395,40 SEK (ongeveer 39,54 EUR) uitgegeven aan een bestelling voor N-Acetyl L-Cysteïne (NAC) en een multivitaminecomplex.
  3. Voor een bestelling van Chlorella, Spirulina en Dulse zal ik vandaag 86,70 EUR uitgeven.
  4. Voor een arts die vanaf 25 september een bloedanalyse laat doen, kost dit 250 EUR.
  5. Voor een volgende therapie van 2 maanden bij dezelfde arts (wat ik natuurlijk niet hoef te doen) bedragen de kosten 850 EUR. De bloedanalyse gebeurt niet conventioneel, maar ook met een laser-elektronenmicroscoop, donkerveldanalyse, enz. Niet elke arts doet dat. Aangezien ik geen zorgverzekering heb, komen deze kosten er nog bij. En zelfs als je dat deed, zou het de vraag zijn of de ziektekostenverzekering deze kosten überhaupt zou dekken, of dat je zou worden geclassificeerd als een Covid-patiënt en een standaardtherapie zou krijgen.


Je hoort veel van alternatieve gezondheidsprofessionals in deze gekke tijden. Ik wil dit niet goedkeuren of afkeuren, alles heeft zijn rechtvaardiging. Maar ik zou hier veel over kunnen speculeren. Vragen die ik mezelf stel en aan elke arts zal stellen:


  1. Is het lang covid?
  2. Heb ik spike-eiwitten gekregen van gevaccineerde mensen vanwege het uitscheidingsfenomeen? (Wat waarschijnlijk is en een tijdelijk verband is glashelder, maar niet bewezen.)
  3. Heb ik veel zware metalen in het lichaam opgelost door mijn eigen toediening van vitamine C die zou moeten worden geëlimineerd?


Ik vraag om uw begrip dat ik geen medicijnen meer wil kopen zonder precies te weten wat de oorzaken zijn. Het "tasten in het duister" moet na drie maanden worden gestopt en er moet een goede analyse worden gemaakt.


Verdere tips / hints

Natuurlijk ontvang ik graag tips over voedingssupplementen, maar ik vraag niet om algemene informatie zoals "Hydroxychloroquine doet wonderen", maar om echt specifieke aanbevelingen die van toepassing zijn op mijn individuele situatie. Bent u arts of in de medische sector? Dan stuur ik je graag mijn gezondheidsprotocol, dat ik sinds juni schrijf. Zo weet je precies wanneer ik welke symptomen had.


Keuze therapievorm

Ik vraag ook om uw begrip dat de keuze van de therapievorm alleen aan mij wordt overgelaten. Doneer alsjeblieft niet als je verwacht dat ik precies doe wat je verwacht.


Gebruik van de donaties

Ik heb net genoeg inkomen om mijn eigen uitgaven te dekken. Help me alsjeblieft, maar alleen als je kunt. Ik heb de crowdfundinglimiet gesteld op 2500 euro. Ik verzeker mijn donateurs van kwitanties waaruit blijkt wanneer en waar ik welke kosten heb gemaakt. Alles boven deze 2.500 euro wordt alleen gebruikt voor gezondheidsdoeleinden of wordt te zijner tijd terugbetaald. Uiteraard zal ik mijn donateurs informeren zodra ik nieuwe informatie heb.


Heel erg bedankt voor uw steun!

€ 0 van € 2.500
0% gefinancierd
73 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.