4Miles4CureHD

4Miles4CureHD

Maatschappij

Created by :

Vereniging van Huntington

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 100 of € 5.000
2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Stel, je maakt een optelsom van Alzheimer, Parkinson en ALS? Dan is de uitkomst de ziekte van Huntington. In al zijn facetten, van de symptomen tot aan de impact die de ziekte heeft op de patiënt én zijn of haar familie en naaste omgeving. En stel je dan ook voor dat ieder kind van een zieke ouder maar liefst 50% kans heeft om de ziekte ook te erven en er vooralsnog geen genezing bestaat. In de afgelopen decennia is er veel gedaan aan zorg, behandeling, begeleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Maar hoeveel meters we ook hebben gemaakt in dat onderzoek; de finish hebben we nog niet bereikt. En daar willen we met de 4 Mijl van Groningen aan bijdragen!
Want op 9 oktober a.s. strikken bijna 30 lopers hun veters om 6,4 kilometer lang aandacht én geld te vragen voor onderzoek naar deze alles verslindende ziekte. En daarvoor vragen we jullie hulp. Steun ons en doneer, zodat we, met elke meter en elke euro, een stap dichterbij de finish komen.
Alle families met Huntington zullen jullie dankbaar zijn. Van de start tot finish, 4 Miles 4 Cure HD!