Noodhulp   

Aangemaakt door :

4DudesONBikes

Locatie:

, Cambodia

'4 Dudes op fietsen'


is een reis ...

Een avontuur....

Een inzamelingsactie ...

Een Ronde van Nederland ....


In oktober fietsen we gedurende 5 dagen vanuit Den Helder via vele andere bestemmingen en bezienswaardigheden op weg terug naar Den Haag.

Onze reis begint in Den Helder-Alkmaar / Egmond-Haarlem-Utrecht-Gouda-Dordrecht-Kinderdijk / Rotterdam / Delft en terug naar Den Haag om te vieren dat onze reizen eindigen bij O'Casey's onze hoofdsponsor.


We nodigen iedereen uit om met ons mee te gaan op het laatste deel van onze reis van Delft naar Den Haag. (Houd onze IG in de gaten voor wanneer en waar)


Er komen foto's en er komt een aftermovie.


Dit gaan we doen om geld in te zamelen voor 'The Halo Trust'.

'The Halo Trust' is een liefdadigheidsorganisatie gevestigd in Cambodja die landmijnen opruimt (alleen al in 2019 meer dan 120.000) - ze helpen ook de slachtoffers en wezen van de duizenden en duizenden niet-ontplofte landmijnen die het Cambodjaanse platteland verspreiden.

In 2004 was ik uit de eerste hand getuige van de effecten die landmijnen hebben op het dagelijks leven en de bevolking van Cambodja en heb altijd al iets willen doen om deze zaak te helpen.

Al het geld dat we inzamelen gaat naar The Charity en niet in onze zakken ... 90 cent van elke £ 1 gaat naar de mensen die het nodig hebben in Cambodja.


Voor meer informatie over 'The Halo Trust'

https://www.halotrust.org/where-we-work/south-asia/cambodia/


Help ons geld in te zamelen voor een goed doel dat ons na aan het hart ligt en doneer al het kleine of grote geld dat u kunt missen.

U kunt persoonlijk doneren bij O'Casey's of online.

https://www.whydonate.nl/financiering/3-dudes-op-fietsen/nl/


Je kunt onze voorbereidingen, plannen en voortgang van ons avontuur volgen op IG: https://www.instagram.com/p/CEWQwTZhuQT/?igshid=tkdi29co93ec


We zijn erg opgewonden en kunnen niet wachten om de fietspaden van Nederland op te gaan, Have some Craic en nog belangrijker, wat geld inzamelen voor 'The Halo Trust'


Last minute nieuws:

3 Dudes is net 4 dudes op de fiets geworden.

We zijn verheugd aan te kondigen dat Lucas met ons mee zal reizen.


Erg bedankt

4 Dudes on Bikes Aka: Rodrigo, Lucas, Mike en James.


4 Dudes begeven zich over de fietspaden van Nederland om geld in te zamelen voor landmijnslachtoffers in Cambodja. Ons avontuur brengt ons van Den Helder naar Den Haag. Het geld dat we inzamelen gaat naar iets dat dicht bij mijn en de andere 3 dudesharten ligt. We zullen doneren aan de Halo Trust in Cambodja. Doneer alstublieft.
€ 1.430
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.