2e hands AUTOBUS

2e hands AUTOBUS

Maatschappij

Created by :

2e hands AUTOBUS

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 35.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Vanwege mijn handicap's door 2 ongelukken heb ik een aangepaste autobus nodig, om mijn boodschappen te doen, familie en kennissen te bezoeken, naar ziekenhuizen voor behandeling. Ik heb een partiële dwarslaesie op gelopen door die ongelukken en een onbehandelde whiplash. Tevens ben ik hartpatiënt. Ook heb ik een maatje: Hulphond Anusch  en die wil ook graag naar het bos of strand, om lekker te ravotten met haar bal of spelen met andere honden.

Dit kan alleen als mijn elektrische rolstoel mee vervoerd kan worden. Daarom heb ik een aangepaste autobus nodig. Taxivervoer wordt steeds geweigerd vanwege mijn maatje Hulphond Anusch.

Als het geregend heeft of Anusch  heeft heerlijk in het water gezwommen, ja dan is zij nat en worden we geweigerd in een taxi.

Als zij heerlijk geravot heeft op het strand of in het bos en met andere honden, ja dan zit ze onder de modder of zand. We worden dan niet mee genomen, zoek het maar uit.

Mei 2014 is er bij mij ingebroken en Anusch  bleek gedrogeerd te zijn, al het geld wat ik jaren lang had opgespaard en de fotocamera's  weg. Het geld waar ik een nieuwe aangepaste autobus voor had willen kopen

Wie wil mij helpen voor de aanschaf van een 2e hands autobus, zodat ik meer vrijheid heb.