24 uur Paalzitten voor het goede doel!

24 uur Paalzitten voor het goede doel!

Maatschappij

Created by :

Rommelmarktcommissie Oud-Alblas

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 3.200 of € 3.000
106.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

In verband met het 45-jarig bestaan van de rommelmarktcommissie te Oud-Alblas houden we tijdens de aanstaande rommelmarkt een uitdagende 24-uursactie. Er is gekozen om als actie 24 uur te gaan paalzitten. De palen worden centraal op de markt neergezet in de Schoolstraat. De rommelmarkt wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 17 juni van 8:00 uur tot 14:30 uur. De 24-uursactie start om 15:00 uur op vrijdag 16 juni en eindigt 24 uur later, oftewel om 15:00 uur op zaterdag 17 juni. Rondom de palen worden gedurende de rommelmarkt meerdere activiteiten georganiseerd.

Waarom deze actie?
Zoals gezegd bestaat de rommelmarktcommissie van Oud-Alblas in juni 45 jaar. Met het oog op dit jubileum wordt bovengenoemde 24-uursactie georganiseerd. Met deze actie willen we meer bekendheid rondom de markt genereren. Daarnaast hopen we op deze manier een nog hogere opbrengst bij elkaar te krijgen voor de vastgestelde doelen. De opbrengst van de rommelmarkt wordt dit jaar verdeeld onder de volgende goede doelen: Trans World Radio, De Hoop en de Kerkvoogdij van de kerk te Oud-Alblas.

Wie organiseren deze actie?  
Deze actie wordt georganiseerd door een aantal leden van de jeugdvereniging van Oud-Alblas en de rommelmarktcommissie. In totaal gaan zeven mensen paalzitten, namelijk: Leonhard den Uil, Ardjan van Dalen, Femke Stierman, Pieter Stierman, Lisanne de Jong, Reinier de Kruijff en Gerwin van Muijlwijk. 

Waarom zou u sponsoren?
Uiteraard hopen wij op uw steun voor deze actie, omdat wij zoveel mogelijk geld willen ophalen voor de genoemde doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat het geld goed wordt besteed. Voor bedrijven is het extra interessant om te sponsoren, omdat de bedrijfsnaam na sponsoring wordt gepromoot via Facebook (op de pagina van de rommelmarktcommissie). Ook wordt een groot bord op de markt geplaatst, waarop alle sponsoren worden getoond. Hoe groter de donatie, hoe meer bekendheid aan een bedrijf wordt gegeven. Omdat de markt duizenden bezoekers trekt, kan uw organisatie voor een groot publiek in de schijnwerpers worden gezet.