24 uur fietsen voor Usher

24 uur fietsen voor Usher

Maatschappij

Created by :

24 uur fietsen voor Usher

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 20.000 of € 10.000
200% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Fietsen voor Usher, Heb je het syndroom van Usher, dan word je doof èn blind! Daar moet je toch niet aan denken! Daarom ga ik me inzetten voor deze vreselijke ziekte en op 11 juni 2016 op de MTB een 24 uurs wedstrijd fietsen. Stel je eens voor dat je zelf niets kunt zien en niets kunt horen. Ik word al gek om met een leesbril op, straks in de nacht, mijn route via GPS te moeten gaan zoeken!!De diagnose UsherSyndroom heeft een enorme impact op een gezin en familie. Vaak lijkt er geen hoop te zijn voor de geliefde die lijdt aan de aandoening. Hoewel het klopt dat er momenteel geen remedie voor het UsherSyndroom is en er maar weinig erkende behandelingen voor een aantal van de symptomen zijn, is er wel degelijk hoop. Hoop op behandeling om het proces van doof èn blind stop te zetten. En daar is geld voor nodig!! Mijn nichtje heeft Usher en voor haar ga ik fietsen. Help mij mee om die 24 uurs (440 km) te halen en doneer voor mijn nichtje en al die anderen die deze verschrikkelijke ziekte hebben. Iedere donatie, hoe klein ook, is welkom en draagt bij aan onderzoek naar een behandeling en een beter leven. Druk op de groene knop en ik ben je super dankbaar!!

We zijn super trots op onze prestatie ! Ik dank alle donateurs voor jullie ondersteuning en fantastische bijdrage ! En dankzij jullie gaat men door met onderzoek. Hoe mooi is dat ? Toch blijft er geld nodig en is doneren nog steeds mogelijk.