21km Strongmanrun voor Rico-Jay

21km Strongmanrun voor Rico-Jay

Maatschappij

Created by :

21km Strongmanrun voor Rico-Jay

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 5.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Het geld is voor Stichting Rico-Jay To America. Dit is een stichting ten behoeve van Rico-Jay, een jongetje van 9 jaar, om hem een beter leven te kunnen geven middels behandeling in Children's Hospital in Boston. Een leven zonder pijn en wat net zoals elk ander jongetje van zijn leeftijd kan spelen, ravotten en op een sport kan.December 2013 is er een ileostoma (stoma op de dunne darm) aangelegd omdat Rico-Jay's darmen zo verstopt waren dat spoelen zelfs niet meer mogelijk was.Rico-Jay heeft Alpha-1 antitrypsine deficiëntie, diverse spijsverteringsproblemen en een dolichocolon, een zeldzame darmafwijking.Tevens is er de diagnose Ehlers Danlos bij gekomen, een zeldzame bindweefselaandoening.Voor meer info kijk op: www.ricojay.fund.

Ik ga ten behoeve van Rico-Jay op 3 september 2017 meedoen aan de 21 km strongmanrun in Hellendoorn. Door hier een prestatie neer te zetten en zelf stuk te gaan wil ik tevens aandacht vragen voor Rico-Jay. En hierbij zou het mooi zijn als ik aan het einde van de dag een mooi geld bedrag zou mogen overhandigen. Mijn pijn en inspanning die ik ga leveren is niks vergeleken met de pijn die dit kind elke dag moet doorstaan. Deze bikkel verdiend het dubbel en dwars!!

Particulieren kunnen via bovenstaande link van whydonate een donatie gaan doen. Dit bedrag wordt dan VOLLEDIG en direct doorgestort tbv Rico-Jay. Door te doneren via whydonate, wil ik inzage hebben over hoeveel ik heb opgehaald. Op dit moment is er nog pakweg 8000 euro nodig. Dit ook inclusief een eventuele welverdiende vakantie om heel even aan alles te kunnen ontsnappen. Er is al genoeg ellende nu, dus plezier is ook welkom naast de behandeling die hard nodig is.

Ik vraag een bedrag waarvan u zelf mag beslissen hoe hoog dit is. Ik wil het namelijk laagdrempelig houden. Niet iedereen heeft veel te besteden. Elke euro is al welkom. Het mag ook een bedrag per KM zijn of gewoon een vast bedrag. Ik hoop dat ze zo dicht mogelijk bij het doelbedrag gaan komen.

Zowel particulieren als bedrijven worden uitgenodigd om te doneren. Bedrijven hebben ook de mogelijkheid om een logo te laten plaatsen op mijn kleding. Zo ontstaat er een win-win situatie. Neem voor meer info contact op met mij op wshaarman@gmail.com.

Alvast bedankt voor de steun.