Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Vriendinnen van Debbie

Locatie:

Sant Andreu del Terri, Spanje

Wij vriendinnen van Debbie, logeerden bij haar B&B 123ole in Spanje toen Code Oranje door COVID in werking trad. Debbie kan er nu niet meer omheen. 123ole zit in zwaar weer! We hebben dan ook de handen ineen geslagen en een hulpactie op touw gezet. ´Gewoon 123ole even aan de beademing tot dat het echte vaccin er is´!

Code Oranje voor Debbie, La Reina de Catalunya 


Nu eens geen pleidooi voor de hulp aan ezeltjes, zwerfhondjes of tegen het stierenvechten.

Maar gewoon een vrolijke actie voor Debbie,  la verdadera Reina de Catalunya.

Haar paleis 123ole wordt in haar voortbestaan bedreigd door de Covid, want een Code Oranje kon d´r nou net even niet meer bij!  Dat laten we toch niet gebeuren? 

We kunnen die stoere, lieve, gulle vrouw, die de afgelopen 15 jaar met zoveel passie en liefde een paradijs voor ons allen heeft gecreëerd niet in de steek laten.


Wie heeft geen mooie herinneringen aan de 1ste ontmoeting met Debbie? Wellicht ooit lang geleden in NL of voor het eerst bij 123ole in Spanje. 

Wie kwam geen ogen tekort in haar kleurrijke ‘Casa´? Wie krijgt geen glimlach op z’n gezicht als die even terugdenkt aan haar geheel eigen eclectisch bloemenstijl?

Wie krijgt er geen warm gevoel van binnen, als die denkt aan de gastvrijheid en liefde die Debbie altijd schenkt?

Die Debbie die altijd aanstaat. Altijd vrolijk is, altijd voor je klaar staat. 

Die Debbie die nooit opgeeft altijd positief is. Die lieve, gulle, stoere Debbie die nooit geholpen wil worden, heeft nu echt wel wat steun nodig.

Dat vinden wij! Haar vriendinnen door dik en dun.


En we vragen jullie haar nu ook een beetje te helpen. Want de kosten lopen door, maar de gasten kunnen niet komen. 

Droom jezelf even gast en geef als je iets kunt missen. Van € 1,- tot € 100.000 (haha). Gewoon 123ole even aan de beademing tot dat het echte vaccin er is. 


Sacha, Lenette & Annemarie


www.123ole.com


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.