Wens   

Aangemaakt door :

Elise Maat Snijder

Locatie:

, Nederland

Mijn man Daniel is nu dit jaar al 2 jaar terminaal ziek. De artsen kijken raar op dat hij uberhaupt nog rondloopt. Echter gaat de ziekte wel door/verder..

Zoals de meeste weten en die dit zien.. Ik heb inderdaad in het verleden wel geprobeerd vaker een WhyDonate op te starten. Alleen wist ik nooit zo goed hoe ik het moest doen waardoor er bij sommige mensen verwarring kwam.


Daniel is in januari 2017 'opgegeven'. Het leek vorig jaar een periode ook erg slecht te gaan. Ik had hem inmiddels in de rolstoel, vermagerde en het ging gewoon slecht(er). Door medicatie kwam hij weer wat bij. 

Nu zijn er alleen andere klachten bij gekomen inmiddels waarvoor hij weer in de scan moet om te kijken of het misschien in zijn hoofd zal zitten. Ik hoef jullie niet te vertellen wat dit zou betekenen.

Of er nu wel of niet wat in het hoofd zit.. Daniel gaat achteruit en inmiddels gaat het ook wel telkens zoveel slechter dat we het met o.a. de huisarts het al hebben over de sedatie. 


Daniel en ik zijn vorig jaar mei getrouwd. Hierna zijn we een soort van op huwelijksreisje geweest naar de Huttenheugte. Dit was helaas geen succes i.v.m. mijn klachten/problemen.


Wij zouden dit graag nog opnieuw over willen doen. Daniel kan nu nog het 1 en ander. Wij zouden graag naar Dwingeloo willen voor 2 a 3 nachten. Dit is een omgebouwde boerderij waar het lekker rustig is, zwembad/sauna en je kunt er lekker gewoon zitten. Daniel zou het geweldig vinden en ikzelf ook om hier nog heen te kunnen. 

Doordat wij onder de bewindvoering vallen hebben wij op dit moment vanwege de nodige kosten geen ruimte om dit bedrag aan hen te vragen en hebben wij in het verleden ook niet zoveel kunnen doen met zijn 2en.


Wie zou ons willen helpen om nog 1x even erop uit te kunnen, nog te genieten en er een hele mooie herinnering van te kunnen maken? Want dat is een beetje ook mijn doel. Nog 1x echt even iets leuks samen doen.. Andere mensen zouden een andere wens mogelijk hebben maar omdat Daniel niet al teveel energie meer over heeft is dit voor ons en vooral voor hem nu de wens.. 

€ 25 van € 250
10% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.