Created by :

Stichting ijgenwys en Anders

Location:

Etten-Leur, Nederland

ijgenwys en Anders

Motivation

Stichting ijgenwys en Anders is een activiteitencentrum en zorgboerderij waar mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaamheden kunnen verrichten zonder arbeidsdruk en prestatie druk. 

Het verzorgen van dieren, groenvoorziening, onderhoud aan verschillende machines,reastasurtatie van een oude sleepboot, koken, schoonmaken, breien, naaien, knutselen, algemene techniek, ontspannen, begeleiden, trainen, activeren, motiveren. Dit doen wij vanaf verschillende lokaties in etten-Leur en omgeving. 

Samen is leuker dan in je eend(t)je.

Gericht op de ontwikkeling van elk mens.

De dagbesteding staat open voor mensen met Autisme, Dementie, N.A.H, GGZ, Visuele beperking, Lichamelijke beperking, LVG. Vanaf 8 jaar tot ......

Onze hoofd locatie bevind zich op het Markenland 96, 4871AV te Etten-Leur.

www.ijgenwys.nl 

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze website www.ijgenwys.nl

Italian Trulli
Italian Trulli

Meerdere lekkages in het dak die niet meer te repareren zijn maken dat vervanging noodzakelijk is. Het betreft hier laagbouw wat makkelijk opklimbaar is waardoor in enkele jaren leegstand de jeugd het heeft kunnen gebruiken als speelplaats. Hier is natuurlijk geen enkel type dakbedekking tegen bestand.

Door de jaren heen is de pvc dakbedekking uitgedroogd waardoor het niet meer te bewerken is. Dit dak is in totaal 870 m2 groot, verdeeld over verschillende (hellende) vlakken. Hiervan is 120 m2 nog in redelijke tot goede staat. Op dit gedeelte zijn afgelopen jaar 40 zonnepanelen geplaatst.

Zonnepanelen zijn mede mogelijk gemaakt en geplaatst door Pebble Green Systems.

Circa 750 m2 meter dakbedekking is aan vervanging toe, hierbij hebben wij sponsoren en donateurs nodig.

Ook is het sponsoren van materialen en of arbeid mogelijk.


Wilt U bijdragen aan een nieuw dak?

 


€ 0

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.